mitä olen kuunnellut

sanoja ja melodioita.

musiikki soi paljon ja usein, se kuuluu joko sähköisenä tai neulan kautta. ennen cd-levyt kulkeutuivat kotiini vauhdilla, mutta nyt ne ovat tahtoneet alkaa jäädä taka-alalle. käytän niin paljon sekä spotifya että apple musicia, ja kun applen airpodit löysivät tiensä korviini, niin digitaalinen maailma kyllä valitettavasti syrjäytti levyjen kuuntelun. vinyylit sen sijaan voivat hyvin ja paksusti tässä taloudessa. tämä syksy varsinkin on ollut kohtalokas lompakolleni. anna puu ja iisa julkaisivat niin upeat levyt etten tohtinut olla hankkimatta niitä lp-muodossa. jenni vartiaisen monologi odottaa ilmestymistään vielä reilun viikon ja sitten saan kotiuttaa senkin. asokselta tuli paketti tänään ja sieltä löytyi valikoimista jotain niinkin huikeaa kuin spice girlsin SPICE mustana kiekkona. oli pakko saada. hiljattain hankituista löytyy myös jenni vartiaisen seili ja fever rayn plunge viimeinkin.

ariana grande on soinut paljon viime aikoina. vesalan monta nimee. sannin kaunis koti. ja pian ne vuoden parhaat laulut. joululaulut. aino vennan avaruus on kyllä kuunneltu jo useaan otteeseen tunnelmallisina synkkinä iltoina. kun oli luntakin. joka sitten suli pois, tottakai. mutta edes hetken mulla oli idyllinen talvi-ilta.

+

musiikin lisäksi podcastit ovat nousseet kuunteluun. parasta pitkille matkoille. tai mukavaa rupattelua aamuihin kun en tahdo olla vain hiljaisuudessa. alexan ja lindan nonsense on ehdoton lemppari. samaten kaverin puolesta kyselen. joo, se olen minä joka nauraa yksikseen bussissa luurit korvilla. papupata on myös kiva!

musik non stop

xo Mikko

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

unessa

when your story unfolds

her name is lady gaga