kivoi juttui

// when the dog bites. when the bee stings. when I'm feeling sad. I simply remember my favorite things and then I don't feel so bad //

mä aina ihmettelin tota pätkää the sound of musicista, että miten muka noi asiat tekis iloseks. kuuntelin sitten vähän tarkemmin ja tajusin että eihän se ihan niin siinä mennyt.

tämän innoittamana (ja enkä nyt edes tiedä että miksi tämän innoittamana mutta ihan sama), tässä muutamia kivoja juttuja joita voisin nyt ajatella jos ampiainen sattuisi pistämään (koska sehän on ihan relevantti uhka näin joulukuussa).

- maisema on taas valkoinen. hyväksyn sen tosiasian, että se voi ehtiä sulamaan ennen jouluaattoa, mutta nyt on mukavaa kun ei ole vain mustaa (vaikka se lempivärini onkin).

- sain tänään vähän yllättäen viestin ystävältä että liput check ennakkomyynnistä. ariana grande, nähdään lokakuussa! on ollut toive ja unelma nähdä (ja eritoteen kuulla) tuo loistokas nainen livenä, ja nyt se tapahtuu! no tears left to cry taisikin olla yksi tämän vuoden kuunnelluimmista biiseistä tämän pojan levylautasella.

- pleikkari oli hyvä ostos. on ollut kiva pelata lapsuuden suosikkipelejä.

- olen viimeisen vajaan kolmen kuukauden aikana ollut enemmän iloinen, kuin vuoden ensimmäisten yhdeksän kuukauden aikana yhteensä. muutos teki hyvää ja mä löysin taas hymyilevän itseni.

- kiitollisena ja sopivasti ryytyneenä loppuvuoden menosta ja meiningistä saan aloittaa muutaman päivän päästä loman. ja sitten taas syön suklaata paljon. josta puheen ollen. oon syöny suklaata kyllä ihan hirveen järkyttävät määrät. but no regrets. ne fazerin käärekarkkilaatikot huutavat nimeäni ostosreissuilla ja minä vastaan niiden kutsuun. kiitos.

muistakaa olla iloisia!

xo Mikko

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

unessa

when your story unfolds

her name is lady gaga